Технології: Технологій: 17

  • Program process indication

    Інтуїтивне управління.

    Індикація ходу програми відображає всі етапи обраного циклу. Ця функція дозволяє контролювати весь процес прання, що дозволяє вам дізнатися скільки часу залишилося до завершення конкретного циклу і на якому етапі прання вона зараз знаходиться.

  • Soft Move

    Технологія SoftMove.

    Технологія SoftMove контролює рух барабана під час прання, забезпечуючи додаткову турботу вашим делікатним речам. Ця технологія, в залежності від білизни, підбирає ідеально дбайливий алгоритм обертання барабана, що унеможливлює будь-які, навіть найдрібніші пошкодження тканин і Ваші речі завжди будуть как-будто тільки після покупки.

  • Total NoFrost

    Більше ніякої розморозки. Жодних льодяних крапель у холодильнику.

    Система вентиляційного охолодження Total No Frost циркулює охолоджене повітря в зонах зберігання продуктів, знижуючи вологість, що запобігає утворенню льоду, таким чином, виключаючи необхідність розморожування.

  • Wash&Dry 45

    Насолоджуйтесь кращими та швидшими результатами з программою Wash&Dry 45. 45-хвилинна програма пере та висушує 1 кг білизни всього за 45 хвилин, забезпечуючи відмінні результати.

  • Еverest

    Everest - це на 33 літри більше внутрішнього обсягу в порівнянні зі звичайними холодильниками, плюс стильна полку-тримач для пляшок, розмістити яку вдалося завдяки ретельно спланованим внутрішньому простору Space Max 2. Холодильники дозволяють помістити значний запас продуктів навіть для самої великої родини.

Показані 13 - 17 із 17 пунктів